11 مه

درمان اختلالات ارگاسم

Contents

درمان اختلالات ارگاسم

بهترین روش درمان اختلالات ارگاسم چیست؟ اختلال جنسی به هر مشکلی در طول چرخه پاسخ جنسی گفته میشود که باعث میشود یکی از طرفین از رابطه جنسی خود رضایت نداشته باشند. چرخه پاسخ جنسی ۴ مرحله دارد: میل جنسی، مرحله تحریک جنسی، ارگاسم، و فرو نشینی.
خیلی از زنان و مردان هستند که اختلال در رابطه جنسی خود دارند و از صحبت کردن در مورد آن خجالت میکشند که خوشبختانه قابل درمان است.

علت اختلال جنسی چیست؟

علت اختلالات جنسی مشکلات روانی و جسمی هستند.
عوامل جسمی: بسیاری از بیماری های جسمی مانند دیابت، بیماری های قلبی، بیماری های عصبی، اختلالات هورمونی، یائسگی، و بیماری های کلیوی یا نارسایی کبد، مصرف الکل و مواد مخدر در عملکرد جنسی اختلال ایجاد میکند و عوارض داروهایی مانند ضدافسردگی در عملکرد و میل جنسی فرد تاثیر میگذارد.

عوامل روانی: اضطراب، استرس کاری، نگرانی در مورد عملکرد جنسی، مشکلات مربوط به روابط زوجین، افسردگی، احساس گناه و… علت های روانی هستند که بر عملکرد رابطه جنسی فرد تاثیر میگذارد.

چه کسانی در معرض اختلال جنسی هستند؟

هم زنان و هم مردان با افزایش سن تحت تاثیر اختلال جنسی قرار میگیرند مخصوصا در سالخوردگان این مسئله بیشتر شایع است.

اختلال جنسی چه تاثیری بر زنان دارد؟

میل جنسی مهارشده: در میل جنسی مهارشده یعنی میل جنسی وجود ندارد و عواملی مانند تغییرات هورمونی، افسردگی، بارداری، خستگی، بیماری ها و… در کاهش میل جنسی نقش بسزایی دارد.

ناتوانی در تحریک شدن: به دلیل لغزنده و روان نبودن واژن، زنان در رابطه جنسی تحریک نمی شوند. این ناتوانی میتواند بر اثر استرس و تحریک ناکافی زن باشد.

فقدان ارگاسم: زنانی که فقدان ارگاسم دارند از رابطه جنسی خود لذت نمی برند و این بر اثر عواملی مانند بی تجربگی، عدم اگاهی، مهار جنسی، و عوامل روانی مانند گناه، اضطراب، اسیب، تحریک ناکافی، داروها و بیماری های مزمن بوجود می آید.

درمان اختلالات ارگاسم

مقاربت دردناک: عواملی که باعث درد در حین دخول و رابطه جنسی میشود آندومتریوز، توده لگنی، کیست تخمدان، التهاب واژن، خشکی واژن، وجود زخم ناشی از جراحی یا بیماری های مقاربتی است. این بیماری میتواند به دلیل ترس از درد در هنگام دخول، فوبیای جنسی، تجربه دردناک و… باشد.

چگونه اختلال جنسی زنان تشخیص داده میشود؟

برای تشخیص اختلال جنسی، پزشک معایناتی در لگن و سلامت اندام های تولیدمثل انجام میدهد و آزمایش پاپ اسمیر هم برای تشخیص تغییرات سلول های رحم میگیرد.

اختلال جنسی زنان چگونه درمان میشود؟

آموزش: آموزش در مورد آناتومی بدن، عملکرد جنسی، رفتارهای جنسی، تغییرات مربوط به بالارفتن سن و… میتواند به زنان در مورد غلبه بر اضطرابشان کمک کند.

افزایش تحریک: افزایش تحریک جنسی بااستفاده از ابزارهای تحریک کننده، خودارضایی، و تغییر روش های تکراری در رابطه جنسی را شامل می شود.

ارائه تکنیک های حواس پرتی: با رویابافی های شهوانی و غیر شهوانی، تمرینات در مورد رابطه جنسی به کمک موسیقی، فیلم و برنامه، اضطراب فرد را کاهش داده و برای او آرامش را به ارمغان می آورد.

ترغیب به فعالیت جنسی غیر دخول: فعالیت جنسی مانند ماساژ میتواند در ارتباط میان همسران مفید باشد.

کاهش درد: در هنگام دخول زن میتواند عمق دخول آلت را کنترل کند و برای کاهش درد از روان کننده ها استفاده کرده و دوش آب گرم قبل از رابطه جنسی میتواند آرامش را به ارمغان بیاورد.

نقش هورمون ها در اختلال جنسی زنان چیست؟

هورمون ها نقش زیادی در عملکرد جنسی دارد. زمانیکه هورمون استروژن با بالا رفتن سن کاهش می یابد خشکی واژن اتفاق می افتد و در مردان هورمون تستوسترون کاهش پیدا کند در ارگاسم و حساسیت اندام تناسلی و برانگیختگی جنسی تاثیر میگذارد.

یائسگی چه نقشی در اختلال میل جنسی دارد؟

با کاهش هورمون استروژن و شروع دوره یائسگی در عملکرد جنسی زنان اتفاقی می افتد که بر بی میلی جنسی آن ها افزوده می شود.
زنانی که یائسه میشوند و رضایت بیشتری از رابطه جنسی خود دارند به این دلیل که دیگر استرس بارداری را ندارند و در این سن دغدغه فرزند پروری نخواهند داشت و این مسئله باعث آرامش خاطر آن ها میشود و از رابطه جنسی خود با شریک جنسی خود نهایت لذت را میبرند.

پاسخ

هجده + شش =